Sposób przygotowania

Mięso czyścimy z błonek i dwa razy mielimy w maszynce. Dodajemy żółtka, wlewamy olej (wg własnego uznania, tak by mięso olej wchłonęło ale nie było go za dużo), doprawiamy solą i pieprzem. Cebulkę i ogórka kroimy w drobną kosteczkę. Formujemy kulki tatara i obsypujemy cebulka i ogórkiem.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    Nigdy nie jadlam tatara.
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    pysznei wyglada!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda, ale osobiście nie miałam odwagi GO NIGDY SPRÓBOWAĆ
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    wygląda świetnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki tatar to świetna sprawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    kusi żeby zjeść
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    już mi ślinka cieknie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    uwielbiam ;0

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !