Sposób przygotowania

Wykonanie;
Olej wlać do miseczki wrzucić przyprawy razem z miętą, włożyć żeberka dokładnie natrzeć przyprawami i odstawić do następnego dnia. Na drugi dzień wstawić do garnka i smażyć na brązowy sos, zaklepać mąką.Żeberka podawać z knedlami i słodką kapustą

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    z miętą fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne zestawienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !