Sposób przygotowania

Bakłażany przeciąć wzdłuż i wydrążyć. Cebulę, czosnek, miąższ bakłażanów i pomidory pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć na niej warzywa. Dodać ryż i sok z pomidorów, wymieszać. Dusić chwilę razem, przyprawić solą i pieprzem. Farszem wypełnić bakłażany. Przykryć startym żółtym serem, zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze bakłażanów nie nadziewałam.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    dobre smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !