Sposób przygotowania

Przygotowujemy marynatę. Do oleju dodajemy słodką paprykę i szczyptę ostrej, rozgnieciony czosnek, łyżkę majeranku, ziela angielskie i kilka liści laurowych, około 1 łyżeczkę soli i pieprz - dokladnie mieszamy i wkładamy boczek, Odstawiamy na noc do lodówki. Na drugi dzień pieczemy boczek pod przykryciem przez około 1,5 godziny. Boczek jest bardzo smaczny zarówno na gorąco, jak i na zimno do kanapek

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    mniam,świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pyszny boczuś i od czasu do czasu można przymknąć oczy na kalorie i zjeść kawałek :)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszny boczek.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    taki boczuś jest pyszny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !