Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na początku należy przygotować marynatę. Do naczynia żaroodpornego wlewamy olej, wsypujemy całą przyprawę do schabu, dodajemy 1 łyżkę majeranku, kilka liście laurowych, 6 ziarenek ziela angielskiego, 2 płaskie łyżczeki soli oraz obrany i przeciśnięty czosnek.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię jak w marynacie do mięsa jest dużo przypraw.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    wspanialy
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubię tak przygotowany schab.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    musi być pyszny
  • 0
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    sam czosnek potrafi zdziałać cuda. Ten schabik będzie smakował na ciepło, ale też i na zimno np. na kanapce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !