Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w niewielkie kawałeczki. Najpierw w paski a potem w kostkę. Przyprawiamy solą do smaku. Na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy pokrojone piersi z kurczaka. Podsmażamy na niewielkim ogniu. Kiedy kawałki robią się miękkie dodajemy połowę śmietany i przyprawiamy przyprawami (bazylią, oregano, koperkiem), ale to już wg uznania jakie przyprawy kto lubi. Czas przygotowania około 15-20 minut. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !