Sposób przygotowania

Grzyby starannie oczyścić i opłukać. Do rondelka włożyć masło, dodać pokrojoną na drobno cebulę i pokrojone na kawałki grzyby. Lekko poddusić. Następnie podlać grzyby wodą (nie za dużo) i nadal dusić na małym ogniu. Wsypać kucharek oraz kminek. Nadal dusić. Gdy grzyby będą miękkie dodać śmietanę i starannie rozprowadzić po grzybach. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Jeść z pieczywem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !