Sposób przygotowania

WYKONANIE:

Jajka dzielimy na połówki i wyciągamy żółtka które rozdrabniamy w miseczce. Do żółtek dodajemy pokrojoną w malutką kostkę szynkę, cebulę, pietruszkę, chrzan i majonez - doprawiamy do smaku.

Białka wypełniamy masą i ozdabiamy pietruszką, ogórkiem i kolorowym pieprzem.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Szybko i smacznie. Lubię takie jajka :)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    piękne foto, a przepis też super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !