Sposób przygotowania

Paluszki rybne pokroić na małe kawałki ( kostki) i wrzucić na rozgrzaną patelnię z oliwą smażyć aż się zrumienią w tym czasie pół kapusty umyć i drobno posiekać , wrzucić do miski dodać odsączona z zalewy puszkę fasoli oraz kukurydzy , umytą , wydrążoną z pestek czerwoną paprykę , 2 pokrojone w paski pomidory , oraz pół cebuli czerwonej drobno pokrojonej , wrzucić do miski usmażone kawałki paluszków rybnych , doprawić solą i pieprzem , wymieszać i polać sosem czosnkowym .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto ją zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !