Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, przekroić na połowy, wyjąć żółtka. Pieczarki umyć i drobno pokroić, przesmażyć na maśle razem z drobno pokrojoną cebulą. Przestudzić. Połączyć z rozdrobnionymi żółtkami i niewielką ilością majonezu, doprawić do smaku. Nakładać na połówki jajek, dobrze docisnąć. Odwrócić faszerowaną stroną do dołu i ułożyć na talerzu, polać majonezem i posypać częścią rozkruszonych żółtek albo dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    WYGLĄDA BARDZO APETYCZNIE :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    lubię faszerowane jajka
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !