Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab moskiewski

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
schab 4 (plastry)
ser masdamer 30 (masdamer)

Przepis i sposób przygotowania na: Schab moskiewski

Schab rozbijamy, pieczarki kroimy w cienkie paski a se żółty trzemy na tarce. Pieczarki podsmażamy chwilę na patelni aż się zarumienią. Schab obtaczamy w bułce tartej i jajku. Kładziemy na rozgrzaną patelnię i podsmażamy z jednej strony. Następnie przewracamy na drugą stronę i kładziemy cienką warstwę pieczarek i posypujemy startym serem. Całość podsmażamy aż ser się stopi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 04.11.2012 14:52
świetny
Bernadeta1 28.09.2012 14:15
pychotka
Aneta2604 10.06.2012 20:43
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak