Sposób przygotowania

sól do smaku (koniecznie)

Składniki na ciasto porządnie zmiksuj i odstaw na 30 min by ciasto było cudnie elastyczne i nie rwało się. Smaż na oleju roślinnym na średnim ogniu do uzyskania przebarwienia ciasta.

Mocno wytrawne o zdecydowanym smaku i apetycznym wyglądzie. Podałam z serem żółtym.

Do miksowania używałam przystawki mieszającej w blenderze ręcznym HB724 marki Kenwood

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    smakowita propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie się prezentuje
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    śweitne
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    ciekawy pomysł. Jaki sok pomidorowy dodajesz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    witaminkaa

    akurat miałam z Fortuny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajny pomysł,nie jadłem jeszcze..ale nadrobie to ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !