Sposób przygotowania

Fileta myjemy i osuszamy. Osuszonego fileta kroimy na małe kawałki. Olej mieszamy z kucharkiem, pieprzem i czosnkiem. Pokrojone mięso dokładnie mieszamy z przygotowaną marynatą i odstawiamy na 15 min. W tym czasie obieramy cebulkę kroimy i rumienimy na patelni z 1 łyżką oliwy i doprawiamy do smaku. Przygotowane mięso dajemy na rozgrzaną patelnie i pieczemy ok. 10 min. od czasu do czasu mieszając. Upieczone mięso łączymy z cebulką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM !! Takie zwykłe a takie pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszny indyczek.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !