Składniki:
fasolka szaragowa | 40 dag |
bób | 50 dag |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
majonez | 6 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
fasolka szaragowa | 40 dag |
bób | 50 dag |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
majonez | 6 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: