Sposób przygotowania

papryki umyć odkroić wierzch z ogonkiem usunąć gniazda nasienne opłukać i lekko posolić ryż ugotować w osolonym wrzątku odcedzić a następnie połączyć z przesmażonym na oliwie mięsem mielonym,pokrojonym ogórkiem w drobną kostkę i osaczonymi grzybkami z marynaty oraz rozdrobnioną fetą doprawić solą i pieprzem do smaku wymieszać skropić oliwą z oliwek i nadziewać przygotowane papryki przykryć odciętym wierzchem z ogonkiem wstawić do lodówki podawać mocno schłodzone.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    użyłam w tym przepisie paprykę żółtą ponieważ akurat taką miałam zakupioną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !