Sposób przygotowania

Plantę stopić w szerokim rondelku.
Posiekać cebulę i dodać do stopionego tłuszczu - dusić, aż zmięknie.
Dodać grubo utarte jabłko, majeranek, trochę jarzynki i pieprzu.
Dusić ok. 30 minut na minimalnym płomieniu.
Zlać gorący smalec do słoiczków, po sam rant, i szczelnie zakręcić.
Słoiczki postawić dnem do góry.
Po ostygnięciu przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 4
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Serdecznie zapraszam do skorzystania z moich przepisów :) Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :) *</b>
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    jadlam ostatnio kupny i strasznie mi smakowal, chetnie wyprobuje twoj pomysl!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    podziwiam pomysł !!!!! bardzo smaczny na pewno :-) , zabieram przepis :-).
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !