Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę, dodajemy kostki, vegetę, przecier, liście, pieprz, posiekaną kapustę i pokrojoną kiełbasę. Zagotowujemy, zmniejszamy ogień i gotujemy ok. 1-1,5 godziny aż kapusta zmięknie. Pod koniec dodajemy przyprawę do kapusty. W czasie gotowanie dolewać trochę wody.

Zasmażka:

Na mała patelnię wlać olej i wsypać mąkę, mieszać aż ściemnieje i dolać do zupy. Zagotować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    wspaniałe smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Smaczny ten kapuśniaczek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pyszniutki i zdjęcie też apetyczne.
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !