Składniki:
mąka krupczatka | 25 dag |
masło | 12,5 dag |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 4 szt |
sól | do smaku |
tłuszcz | do formy |
śmietanka | 250 ml |
por | 2 szt |
oscypek | 10 dag |
oliwa | 5 łyżek |
gałka muszkatołowa | szczypta |
cukier | do smaku |
mąka krupczatka | 25 dag |
masło | 12,5 dag |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 4 szt |
sól | do smaku |
tłuszcz | do formy |
śmietanka | 250 ml |
por | 2 szt |
oscypek | 10 dag |
oliwa | 5 łyżek |
gałka muszkatołowa | szczypta |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: