Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Chleb- dużą kromkę, smarujemy cienko masłem najlepiej ziołowym. Ugotowane mięso- ja wykorzystałam z rosołu- dzielimy na małe kawałeczki. Układamy na kromce.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    super choc nigdy nie jadlam kuropatwy ale pomysł masz zajefajny bo prosty i pewnie bardzo smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakChwili

    pychotka, gorzej z kuropatwą .. a raczej z jej dostępnością..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    jadłbym..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super przekąska
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    u nas dziczyzna jest dosyć powszechna- więc często zajadamy się tego typu mięsami.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !