Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka rozcinamy na 4 niewielkie filety.

Lekko rozbijamy.

Musztardę mieszamy z miodem i sokiem z cytryny.

Łyżkę sosu zostawiamy a resztą nacieramy kurczaka.

Odstawiamy na godzine do lodówki.

Po tym czasie filety grillujemy po około 10 minut z każdej strony.

Gotowe polewamy jeszcze odstawionym wcześniej sosem.

Ja podawałam mięso ze świeżym pieczywem a także z sałatą skropioną sokiem z cytryny, tabasco oraz octem balsamicznym.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    lubię takie mixy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    moje ulubione połączenie miód i musztarda
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    moje ulubione połączenie miód i musztarda
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Dzisiaj robię takiego kurczaka na obiad. Własnie takiego przepisu szukałam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !