Sposób przygotowania

Ryż biały i brązowy ugotować oddzielnie. Mięso zemleć i podsmażyć z cebulkami pokrojonymi w kostkę, doprawić do smaku. Ryże połączyć z mięsem, wymieszać i doprawić. Kapustę ugotować ale tak aby nie była zbyt miękka. Gotowy farsz zawijać w liście kapusty i układać w brytfance. Gołąbki zalać bulionem i pomidorami z puszki wraz z zalewą i dusić przez ok. 30 min.
Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię gołąbki!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo ale mi smaka na gołąbki zrobiłaś... do tego tak pysznie przyrządzone :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !