Sposób przygotowania

Ugotować wywar z kości. Pod koniec gotowania dodać pokrojone w paski warzywa. Ziemniaki pokroić w kostkę i dodać do zupy. Gotować do miękkości. Kości wyjąć z zupy i obrać. Obrane mięso dodać do zupy. Śmietanę wymieszać z mąką, dodać do zupy i zagotować.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    bardzo lubię taką zupkę:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo zdrowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !