Sposób przygotowania

Pokrojoną drobno cebulę zeszklić na maśle. Wkruszyć drożdże ,rozmieszać ,podlać wodą i dalej mieszając na ogniu odparować masę. W trakcie podgrzewania drożdże trochę nieładnie pachną. Wlać rozbełtane jajka, smażyć do ścięcia. Posypać przyprawami i szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    o bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak jeszcze nie jadłam, na pewno spróbuję ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    no nie wiem czy bym się odważyła dodawać drożdży do jajecznicy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zaskakujące, czy te drożdże są dla smaku, czy w jakiś innym celu?
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    dołączam się do pytania, skąd ten pomysł??
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dokladnie, i do tego ja nigdy sie ztym nie spotkałem u nikogo, na prawde tak jesz? ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    jeszcze takiej jajecznicy nie jadłam z drożdżami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !