Sposób przygotowania

Grzyby umyć i pokroić.Gotować w niewielkiej ilości wody razem z posiekaną cebulą i selerem około 20 min.Osobno zgotować rosół,zasypać go kaszą manną tak,aby nie utworzyły się grudki.Wymieszać rosół z pieczarkami i zostawić na małym ogniu około 20 min.Doprawić masłem i śmietaną tuż przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    jeszcze nigdy nie jadałam takiej;) koniecznie spróbuje ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    musi być smaczna!!!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    brzmi interesująco, musi być pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    z kaszą pyszna ,aczkolwiek lubie z makaronem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię takie zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Lubie taką pieczarkowa :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na zupę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !