Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę, gotować.
Skrzydełka umyć, włożyć do wrzącej wody, gotować.
Włoszczyznę obrać, opłukać zetrzeć na tarce o dużych otworach, dodać do wywaru mięsnego, gotować do miękkości.
Wyjąć z wywaru skrzydełka, obrać mięso, dodać do wywaru.
Do wywaru dodać koncentrat pomidorowy i śmietanę wymieszaną z gorącym wywarem, wlać do zupy, zagotować.
Na końcu do zupy pomidorowej dodać ugotowany ryż.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super zupka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ładnie wygląd i pewnie tak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !