Sposób przygotowania

schab płuczemy, dzielimy na porcje rozbijamy na desce pod folią. wykładamy na nie przyprawy, smarujemy nimi jedną i drugą stronę kotlleta, wykłądamy po 2 plastry sera i połowki oliwek, zwijamy. Spinamy np wykałaczkami. obtaczamy w jajku i bułce. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo smaczne i pożywne :)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ apetycznie wyglada. Aż chce się jeść.
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    uwielbiam takie jedzonką
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    ale jakie piekne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !