Sposób przygotowania

Szpinak i rukolę płuczemy i osuszamy. Oliwki odsączamy z zalewy. Pomidorki kroimy na pół. Sos przygotowujemy według opisu na opakowaniu. Szpinak i rukolę przekładamy do salaterki, Posypujemy oliwkami i wykładamy połówki pomidorków. Polewamy przygotowanym sosem i przyozdabiamy listkami oregano i bazylii.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aż ślinka cieknie :]
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Uwielbiam szpinak, rukole trochę mniej, ale chętnie bym spróbowała
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam szpinak i rukolę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata34

    A ja wolę chyba bardziej rukolę ale brzmi apetycznnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny taki szpinak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !