Sposób przygotowania

Wszystkie przyprawy połączyć z olejem ,cebulkę i czosnek pokroić połączyć z olejem.Wetrzeć w umyte i osuszone mięsko odstawić na dobe do lodówki ,kilka razy przewracając.Szynkę piec ok 2 godzin.Podałam z pieczonymi ziemniakami w przyprawach i sosem chrzanowym

Komentarze

  • 3
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nie ma jak domowe mieska
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dokładnie tak - lepsze od kupnej wędliny
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Moniu, wspaniała szyneczka.Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Najlepsze wedlinki sa swojego wyrobu - supeer

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !