Sposób przygotowania

Mięso jedno i drugie myjemy , kroimy na mniejsze kawałki zalewamy woda dajemy przyprawy i gotujemy do miękkości , pod sam koniec gotowania dajemy wątróbkę gotować jeszcze 15 minut , potem odcedzić , wywar musi zostać , przepuścić przez maszynkę dodać jajka , przyprawę uniwersalną , jeśli wyszło zbyt gęste to dajmy wywaru a jak za rzadkie to posypać bułki tartej , wyłożyć na brytfankę i zapiekać aż się zarumieni , wywar możemy wykorzystać na zupę .

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczny
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sandra11

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie pasztety
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie pasztety
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    oo wlasnie- taki zwykly, pyszny pasztecik. mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !