Sposób przygotowania

Winogrona przekroić wzdłuż, usunąć pestki, zaś seler naciowy pokroić w paski o grubości 1 cm, składniki umieścić w jednej miseczce, polać sokiem wyciśniętym z cytryny i wstawić do lodówki na 30 minut.
Do majonezu dodać musztardę i jogurt, a następnie wymieszać powstały sos z winogronami.
Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ciekawe połączenie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    ciekawe jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    po składnikach widzę, że bardzo w moim guście, pyszna i na pewno będzie ładnie wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takiej nie jadlam a zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne połączenie składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !