Sposób przygotowania

Na stopionym maśle podsmażyć drobno posiekaną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Następnie dodać ryż, a kiedy się zeszkli, dodać bulion i wino.
Całość gotować, aż ryż będzie miękki,.
Do ryżu dodać kawałki tuńczyka. Potrawę doprawić solą, bazylią i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    bardzo lubię dania z tuńczykiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    coś dla mnie-lubię tuńczyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne risotto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !