Sposób przygotowania

Z kalarepy wycisnąć sok, który następnie należy zagotować i połączyć ze śmietaną.
Zupę schłodzić przez godzinę w lodówce. Pietruszkę, szczypiorek i bazylię posiekać.
Zioła dodać do zupy, a następnie doprawić solą i pieprzem. Na koniec dodać pokrojone w kostkę jajko ugotowane na twardo.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ciekawy przpis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha taki chłodnik
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny chłodnik
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie chłodniki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny, nie jadłam takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !