Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie około 20 minut- aby były lekko twarde. Hartujemy zimną wodą, przecinamy wzdłuż na pół, wydrążamy trochę środka, skrapiamy olejem i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 20-25 minut.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Taką kolację z przyjemnością bym zjadła.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie wyglądają. Też miałabym na nie ochotę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba wpadnę na te ziemniaczki?...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wesoło wyglądają te ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jakie piękne, kolorowe!
  • 0
    aa68c75c4a77c87f97fb686b2f068676
    Opublikowano

    mirecka12

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !