Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Umyte i osuszone mięso kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni razem z 3 łyżkami oleju. Doprawiamy do smaku i przekładamy do garnka z 1,5 litrem wody i kostką rosołową. Gotujemy na wolnym ogniu pod przykryciem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z pieczarkami nie robiłam,muszę sprawdzić jak smakuje taka zupka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,bardzo lubię zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !