Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Karkówkę umyć,osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić w plastry o grubości około 3 centymetry.Każdy plaster posypać z obu stron czosnkiem granulowanym oraz odrobiną soli.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetycznie zgrillowana karkówka.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna,zjadłabym kawałek
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    zjadłoby sie,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    aromatyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre na grilla
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyborna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wyborne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    prezentuje się apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    już nie mogę się doczekać takiego grillowanego mięska
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię karkówkę z grilla:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !