Sposób przygotowania

Mięso drobno posiekać, dodać przetarte ziemniaki. Wymoczone i sprawione śledzie posiekać, jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki połączyć i ucierać w misce, dodając na przemian jajka, przyprawę Kucharek Smak Lata, śmietanę, pieprz i gałkę muszkatołową Prymat oraz 2 łyżki tartej bułki.

Naczynia żaroodporne wysmarować masłem i wysypać tarą bułką, włożyć masę i zapiec 30-40 min w temperaturze 180 stopni C.

Potrawa przypomina pasztet.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    nigdy nie jadlam a wyglada wysmienicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    robiłam forszmak ale w innej wersji
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale złocisty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    apetycznie wygląda
  • 0
    nowe-logo
    Opublikowano

    Noruas

    Bardzo smaczne danie, nigdy takiego nie jadałam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    mm to jest dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    bardzo ciekawe i pięknie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    noninka77

    muszę coś takiego zrobić bo wygląda apetycznie :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    Super wyglada
  • 0
    dsc_0527
    Opublikowano

    ada.la

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokus

    nigdy nie jadlam, ciekawy przepis
  • 0
    wilk-oczy-niebieskie
    Opublikowano

    Joasiek

    Apetycznie wygląda.
  • 0
    10681904_706445169446875_1039127457_n
    Opublikowano

    wioleczka83

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Bardzo pyszne danie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !