Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pieczarki płuczemy i czyścimy. Trzonki oddzielamy od kapeluszy. Marchewkę, pietruszkę i seler czyścimy, zalewamy wodą i solimy. Dodajemy trzonki od pieczarek - chociaż nie koniecznie - i gotujemy z tego wywar.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny obiadek..
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    ekstra:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika78

    fajnie wygladaja..
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Szkoda, że tylko można zamieścić trzy zdjęcia "krok po kroku". Trudno jest wybrać te, które "pokazują" smak w jakiś tam sposób :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ale pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo fajne.
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię nadziewane pieczarki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    są rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !