Sposób przygotowania

Masło pozostawić w cieple, aby zmiękło.
Twaróg ucierać mikserem z dodatkiem chrzanu, dodając stopniowo masło, sól i pieprz.
Kiedy masa będzie dokładnie połączona, doprawić do smaku wasabi.
Przełożyć pastę do małej salaterki i wstawić do lodówki, aby stężała.

Podawać do kanapek oraz pieczonych i gotowanych ziemniaków.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    może być smaczne
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Jest ;)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    uwielbiam wasabi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !