Sposób przygotowania

Mięso płuczemy, wkładamy do garnka i zalewamy wodą, dodajemy ok 1 łyż przyprawy oraz cebule przekrojoną na pół i zagtowujemy na wolnym ogniu. Włoszczyzne oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do zupy. Gotujemy do miękkości mięsa. Mięso wyjmujemy, oddzielamy od kości i kroimy w kostkę. Dodajemy do zupy. Ryż wsypujemy do zupy i gotujemy. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy. Pod koniec gotowania dodajemy do zupy śmietanę i całość zagotowujemy. Możemy doprawić do smaku. Podajemy zupe obficie posypaną posiekanym szczypiorkiem lub koperkiem.
Smacznego.!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Ukochana mojego męża :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super, uwielbiam pomidorówkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    taką lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczna,bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam pomidorową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    lubię pomidorową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !