Sposób przygotowania

W stopionym w rondlu maśle poddusić drobno pokrojoną cebulę, a następnie dodać przecier pomidorowy.
Całość zalać bulionem, dodać 200 ml wody i pieprz, po czym zagotować, a następnie przetrzeć przez sito.
Do zupy dodać krewetki, a następnie pokrojoną w plasterki cytrynę i gotować jeszcze przez 5 minut. Zupę doprawić solą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna potrawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jeszcze tak nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    kusząca zupka, takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    smakowitości :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takiej zupy jeszcze nie robiłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !