Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć na oleju wraz z cukrem, następnie wlać wino i dusić, aż odparuje połowa objętości wina. Zawartość patelni przełożyć do garnka, dodać bulion, liść laurowy, ziele angielskie oraz tymianek i zagotować. Następnie dodać drobno pokrojony ser i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    może być smaczna
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Uwielbiam zupkę cebulową chodź tak przyrządzonej jeszcze nie jadłam, z chęcią wypróbuję :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutka zupa !
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię taka ale zapiekam jeszcze pod ciastem francuskim.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    pyszny francuski klasyk
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna zupka,robię podobną
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    moja ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dawno nie jadłem cebulowej
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię taka zupkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mam zamiar zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    takiej jeszcze nie jadłam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !