Sposób przygotowania

Na patelni zrumienić na oliwie boczek i cebulę. Umytą i pokrojoną w plasterki cukinie oraz pokrojoną paprykę wyłożyć na patelnię.Pomidory obrać ze skórki, pokroić w kostkę i dodać do pozostałych składników. Smażyć 3-4 minuty. Na koniec dodajemy rozkłócone jaja, doprawiamy i smażymy do uzyskania pożądanej konsystencji.:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    świetna ta twoja jajecznica:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    nie wiem jak smakuje jajecznica z cukinią,ale pewno wyśmienita (:
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Jadłam przygotowywaną przez Hiszpana i była cudowna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !