Sposób przygotowania

Do rondla ze stopionym masłem wrzucić kalarepkę pokrojoną na cienkie plastry, podlać ja bulionem i dusić przez 5 minut.
Pomarańczę pokroić w kostkę, a następnie wraz z groszkiem dodać do kalarepki i dusić przez 3 minuty. Przyprawić solą i cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie z pomarancza
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawa jestem jak to smakuje,przyznam ,że nigdy nie jadłam kalarepki w takim wydaniu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobra kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ale pycha,lubie kalarepkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne połączenie smakow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !