Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w grubsze plastry. Dokładnie rozbić tłuczkiem. Na patelni rozgrzać margarynę i obsmażyć mięso z dwóch stron. Cebulę drobno posiekać. Grzyby namoczyć. Do garnka przełożyć mięso, dodać cebulę oraz grzyby. Zalać mięso wodą (tak by było zanurzone). Dodać kucharek oraz paprykę i 1/3 łyżki mąki. Wymieszać i dusić mięso pod przykryciem do miękkości. W kubeczku wymieszać śmietanę, 2/3 mąki oraz musztardę. Zalać mieszaniną mięso i chwilę poddusić. Przyprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !