Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, przekrawamy na pół i wyjmujemy łyżeczką ze skorupek. Następnie delikatnie wyjmujemy żółtka z białek. Żółtka rozdrabniamy widelcem i dzielimy na dwie części: do jednej części dodajemy majonez a do drugiej keczup.Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Powstałymi farszami napełniamy białka. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w półplasterki. Na talerzu układamy połówki jajek z farszem a wokół nich układamy plasterki żółtego sera i pomidora. Dekorujemy groszkiem i kukurydzą. Możemy dodać sałatę lub wędlinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    dobre jaja
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    jak ładnie, kolorowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    no no fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !