Sposób przygotowania

Słoninę wysmażyć,dodać posiekaną cebulę,usmażyć na złoty kolor.Pieczarki i fasolę umyć,pokroić dodać do cebuli.Pomidory sparzyć,zdjąć skórkę,pokroić w ćwiartki i dodać do pieczarek,podlać 4 łyżkami wody i dusić na słabym ogniu pod przykryciem około 20 min.Przyprawić solą.Mąkę ziemniaczaną rozmieszać w zimnej wodzie,dodać do warzyw.Zaprawić śmietaną.Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super smak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne połączenie na pewno smaczne jest to danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne lubię szparagi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pomysłowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !