Sposób przygotowania

Szparagi gotuje przez 6 minut w osolonej wodzie.
2/3 ciasta francuskie kroje na kwadraty o długości boku 10 cm, a jego brzegi smaruję białkiem.
Z pozostałego ciasta formuje paski, z których następnie robię ramki i nakładam na kwadraty.
Szparagi układam wewnątrz ciastka, posypuję bułką tartą, startym serem. Następnie delikatnie posypuję pieprzem i przykrywam śmietaną i plastrem łososia. Ciastka piekę piekarniku nagrzanym do 200C przez 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam wszystkie dania z rybką :) na pewno wypróbuję !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !