Sposób przygotowania

Golonkę umyć i osuszyć. Ponacinać skórkę w kratkę i przyprawić solą i pieprzem.
Przygotować sos-sos barbecue wymieszać ze zmiksowanymi winogronami i mielonym chili.
Piec golonkę na grillu przez 30 minut kilkakrotnie obracać. Po tym czasie posmarować podpieczoną golonkę przygotowanym sosem i piec obracając co 10 minut i smarując sosem.Golonka gotowa jest do spożycia gdy temperatura w jej wnętrzu osiągnie około 100 stopni wtedy należy ją jeszcze piec przez 20 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    na slasku rzadzi!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mojego taty :-)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna golonka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !