Sposób przygotowania

pierś umyć oprószyć solą,pieprzem oraz ulubionymi ziołami w/g uznania odstawić na ok.30min.pomidorki umyć i każdy przekroić na połowę,rozgrzać olej na patelni podsmażyć na nim mięso na złoty kolor z każdej strony zdjąć z patelni zawinąć w folię aluminiową,na tłuszczu ze smażenia mięsa przesmażyć pomidorki doprawić do smaku sol.ą pieprzem i ponownie włożyć mięso na patelnię,chwilę jeszcze smażyć,podawać z ugotowanymi młodymi ziemniakami i siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    taki obiad to cos przepysznego i zdecydowanie pokusilabym sie na niego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    brzmi smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    brzmi smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !