Sposób przygotowania

Składniki na naleśniki miksujemy ze sobą i smażymy na rozgrzanej patelni.

Cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na oleju.

Pieczarki ścieramy na dużych oczkach i dodajemy do cebulki, podsmażamy i odparowujemy wodę.

Na koniec do farszu wbijamy jajko i dodajemy szczypiorek.

Dokładnie mieszamy i gdy jajko się zetnie zdejmujemy z ognia.

Doprawiamy solą, pieprzem i ostrą papryką.

Na każdym naleśniku układamy farsz, zwijamy i panierujemy.

Smażymy z każdej strony aż się rumienią.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam krokiety:) jesc:) nie lubie zwijac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mienta

    ja tez nie lubię zwijać ;) tak samo jak nie lubię smażyć naleśników a mogłabym je jeść codziennie ;p męża do tego zatrudniam ;D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Fajnie wyszły :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !